Likeold a közösségi oldalunkat, hogy első kézből értesülhess az sorozat, illetve az oldal legfrissebb híreiről!

 

Következő rész

149.RÉSZ 
2015.11.18. 21:25!

Ibrahim kideríti, hogy Firuze családja valóban halott. Ennek következtében, félő, hogy a Szultán büntetlenül hagyja a dolgot. Hürrem ezért elhatározza, hogy semmiképp nem hagyja Firuzét megmenekülni. Eközben, Máidevrán mindent képes megtenni azért, hogy a közelgő frigyet, fia és Helena közt megakadályozza. Mindent. Megbízza Fidánt, hogy vezesse félre Fatmát....

ELŐZETES ELŐZŐ RÉSZ  KÉPEK

 

 
Szomszédos paloták


 

23 / 10Egyben a kedvenc oldalaim helye
Várom a jelentkezőket! :)
 
 
A cseréhez chatbe lehet jelentkezni!
TOP CSERÉK: @
Neymar-Jr;  @evelin1001;  @Emily
SZÜNETEL: @Hédi; @Lizzy, @Hédi
 
A kezdetektől
A SOROZAT ISMÉTLÉSE DÉLUTÁNONKÉNT
2015.11.16 - 16:45   6.rész - 1.évad ismétlés
A szultán asszonya ismét várandós, így nagy öröm költözik a palotába. Egyedül Hürrem...  Bővebben>>
2015.11.17 - 16:45   7.rész - 1.évad ismétlés
A szultán nagyasszony továbbra sem nézi jó szemmel a szolgáló és fia viszonyát. Szeretné mielőbb a palotán...  Bővebben>>
2015.11.18 - 16:45   8.rész - 1.évad ismétlés
A magyar király az oszmán követ fejét küldi vissza a szultánnak, mikor ő az adók megfizetésére szólította őt fel.... Bővebben>>
2015.11.19 - 16:45   9.rész - 1.évad ismétlés
A szultán hajókat és ágyúkat készíttet, hogy seregével mielőbb megindulhasson Európa ellen. Velence üdvözli Lajos király...Bővebben>>
2015.11.20- 16:45   10.rész - 1.évad ismétlés
Kiderül, hogy Hürrem terhes. Szulejmán közben távolt van a hadjáraton. Háticse szenved szerelme hiányától...Bővebben>>

Összes: Ismétlés délutánonként - a kezdetektől

 
A palota belső köre


AZ OLDAL
Szerkesztő
lilianah - Root LILIANAH
TársszerkesztőKattints a képre a teljes mérethez! nincs
Portál cím//szulejmanforever.gportal.hu/
NévSzulejmán Forever (Szulejmán örökké)
TémaSzulejmán sorozat
Design Lilianah
Kódok: LindaDesign
Nyitás  2013.08.18
AJÁNLOTT BÖNGÉSZŐ A CROME!Az oldal és szerkesztője semmilyen kapcsolatban nem áll a sorozat rendezőivel, illetve szereplőivel! Ez csak egy rajongói oldal! ~ Az oldalon minden saját szerzés és írás. Mint a szövegi, mint pedig a képi lemásolása vagy sajátként feltüntetése jogi következményeket vonhat maga után!

 
Galéria


Itt találod az oldal galériájának újonnan feltöltött képeit. Kattints a képekre a teljes mérethez, illetve a galéria eléréséhez! :)

A Galéria: http://szulejmanforever-gallery.sosugary.org/ 

 
Létszámunk
Indulás: 2013-08-18
 
Magán bejárat
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
A palota szíve- hírek/cikkek

Hatalmas műsorváltozás az RTL-en!!!

2015.11.04. 16:51, lilianah

Visszatérve a szabadságról - ami egyébként fantasztikusan telt - örömmel értesültem arról, hogy nagy műsorváltozás lesz az RTL-en. Persze, tudom, az efféle változtatások általában nem kedveznek nekünk, Szulejmán rajongóknak, ám most igazi Szulejmán-heteket élhetünk majd át. Az RTL minden nap 16:45-kor levetít egy részt kedvenc sorozatunk ELSŐ ÉVADJÁBÓL. Azaz előröl nézhetjük a sorozatot. Ez igazi örömhír azoknak, akik nem látták elejétől a sorozatot. Igazából én is szívesen nézem újra az első részeket bár könnyen belelehet majd zavarodni az eseményekbe, ha az ember mind a két vetítést nézi. A sorozat minden szerdánként 21:25-kor lesz majd látható, vagyis a 149.részt jövőhét szerdán fogjuk látni, hétköznaponként csakis az ismétlést fogják levetíteni. Emelet hétvégén sem lesz hiány a Szulejmánból! Vasárnaponként ugyanis a Sorozat+ fogja egyben levetíteni az RTL klubbon lement ÖT ISMÉTELT részeket 10:30-től. Természetesen ezen változtatások mellett több sorozat is bekerül majd a műsorlistába. Például a "Keresem a családom" Liluval keddenként lesz majd látható 21:20-kor. Az összes infórmációért kattints a következő linkre: Műsorváltozások

"A Híradó változatlanul 18 órától kezdődik majd, ezzel együtt a Fókusz a Híradó utánra kerül, az Éjjel-nappal Budapest és a Barátok közt pedig hamarabb kezdődik (19:30-tól és 20:45-től). Emellett érkezik keddenként 21:20-tól a Keresem a családom Lilu vezetésével, november 19-től, csütörtök esténként pedig a Válótársak című komédiasorozat, szinten 21:20-tól, dupla epizódokkal. Szintén újdonságként jön november 10-től minden hétköznap 15.45-től a Nyomtalanul című krimisorozat."

Közérdekű közlemény

2015.10.23. 19:32, lilianah

Kedves látogatóim/követőim!

Biztosan észrevehettétek, hogy az oldal pár hete nem mindennap aktív. Sok más dolgom is volt mostanában a szerkesztésen kívül ezért kicsit hanyagolnom kellett a lapot, hisz én sem az interneten élem az életem. Azonban remélhetőleg teljesen vissza tudok majd térni a szerkesztéshez. A cikk viszont nem elsősorban ezért jött létre, hanem, hogy elmondjam egy hétre elutazom és nem tudom szerkeszteni az oldalt. Viszont a facebook oldal aktív lesz és a fontosabb híreket ott kiposztolom. Amint hazajövök új designt készítek az oldalra és új menüpontokat hozok majd létre az új sorozatról, ami nem más, mint a Kösem. Addig is kövessétek a facebook oldalt az információkért. Üdv: Lilianah :)

147.rész

2015.10.23. 18:49, lilianah

Őszintén megvallva nem sok minden történt az előző részben, de ez csakis a rövid műsoridő hibája. A jövőheti rész azonban mindenképp eseménydús lesz a műsoridő ellenére is. Az előző epizódban láthattuk, hogy Szulejmánnak nem várt eseményeket tartogatott a Maniszai látogatás. Kiderült, hogy Musztafa szabad nőt tart a háremében, ami a törvény szerint tilos. Helena mellett a tolvaj nő is ott van, aki szintén szabadnak számít. A kedvenc részem az volt, amikor Afife kiábrándította Firuzét azzal, hogy elmondta, Hürrem és Szulejmán szerelme soha nem múlik. A következő részben Rüstem aga teljesíti Hürrem parancsát, ami nem más volt, mint Firuze megölése. Egy váratlan felfedezés azonban megállítja Rüsztemet.

Ismertető - Nigár találkozik a kislányával, miközben Háticse azt reméli, hogy mostantól minden rendbe jöhet. Mehmet ráeszmél, hogy apjának igaza volt, miközben Musztafa vetélytársát véli felfedezni féltestvérében. Rüsztem eleget tesz Hürrem parancsának, ami nem más, mint Firuze megölése, ám egy hirtelen felfedezés megállítja és egyben megváltoztatja Hürrem egész tervét... a legjobb irányba!


Szulejmán. 147.rész ajánló by lilianah43

 


Szulejmán- 147.rész betekintő by lilianah43

Szulejmán beszüntetése a magyar fociválogatott sikertelensége miatt??

2015.10.17. 16:17, lilianah

A minap egy nevetséges cikkre (KATT IDE A CIKKHEZ) bukkantam az RTL klub hivatalos weboldalán,  ami kedvenc sorozatunk beszüntetését latolgatja. Ezt mindazért, mert egy focirajongó küldött nekik egy levelet. A cikk két nappal ezelőtt (15.-én) jelent meg. Először nem hittem a szememnek, hiszen mindezt azért, mert valaki utálja a Szulejmánt és ezt kinyilvánítja, bezzeg, amikor mi (több ezren) szépen kérjük, hogy legyen kicsit hosszabb műsorideje a sorozatnak, akkor simán elengedik ezt a fülük mellett. Szép mondhatom. A cikkben van egy szavazós rész, ahol arról kérik az olvasók véleményét, hogy a magyar válogatott bukása, valóban a Szulejmán sikeressége miatt keletkezett e. A címkesorban mindjárt az első szó a "lázadás" három felkiáltójellel, ami arra enged következtetést, hogy maga az RTL akar lázadást szítani a sorozat ellen. Ezután kérdéses az is, hogy a levél valós e. Már ezelőtt is gyanús volt, hogy ennyire le akajlák nyomni a sorozatot. Azzal például, hogy a reklámokat kivéve kb 30 perces műsoridő jut a Szulejmánra.
Maga a levél, ami elindította ezt a "lázadást":

"Tisztelt RTL Klub Vezérigazgatóság! Azzal a kéréssel fordulok Önökhoz, hogy a továbbiakban szüntessék be a szerda esti Szulejmán adás sugárzását. Indoklásként a tegnap esti labdarúgó Európa Bajnokság történteire hivatkoznék. Ugyanis a tegnapi nap folyamán történt egy olyan dolog, ami miatt egyenes ágon nem juthatunk ki az Európa Bajnokságra. Megállapításom szerint Önök is tisztában vannak azzal a ténnyel, hogy Törökország 1-0-ra legyőzte Izland válogatottját és ezzel kvalifikálta magát a 2016-os franciaországi tornára. Emiatt mi selejtezőre kényszerülünk novemberben, egy a későbbiekben sorsolt csapat ellen. A törökök sikere miatt jómagam és szerintem honfitársaim 95%-a, nem kívánja szerda esténként ezt a túlértékelt, pocsék sorozatnak nevezett adást figyelemmel követni. Ajánlanám eme hazánkat mélyen bosszantó műsor helyett, a magyar történelmi kor sikereit, dicsőségeit levetíteni. Várom mihamarabbi válaszukat és intézkedésüket! Üdvözlettel: Egy fiatal magyar fanatikus"

 A TELJES CIKK ÉS A SZAVAZÁS A KÖVETKEZŐ LINKEN ELÉRHETŐ: Egy olvasónk beszüntetné a Szulejmánt a magyar fociválogatott sikertelensége miatt. És Ön? Szavazzon!

146.rész - jövőhéten

2015.10.17. 14:55, lilianah

A jövőheti rész nagyon izgalmasnak ígérkezik! A múltheti részben láthattuk, hogy Ibrahim végül hogyan verte át Hürremet, ami nagyon aljas húzás volt tőle. Matrakost bízta meg azzal, hogy másnapra hozassa vissza Firuzét a palotába. Eközben a pasa megkapta Kadert. Háticse nem örült az érkezésének, ám Ibrahim végül jobbnak látta máshová elhelyezni a kislányt szerinte így lesz mindenkinek a legjobb. Hürrem soha nem hátrál meg. Megparancsolja Rüsztemnek, hogy mindenáron végezzen Firuzéval, amíg távol vannak Maniszában . Hamarosan kiderül, hogy ezúttal sikerrel járnak e. A jövőheti részben mindenki útnak indul Maniszába, Musztafa azonban csalódást okoz apjának.

Ismertető - A Szultáni család tagjai megérkeznek Maniszába, ahol fény derül Helenára is, aki szabad nőként tartózkodik a háremben. Muszafa és a Szultán városnézőbe mennek, amikor is nyilvánosan kezdik szidni kezdik a herceget és vele a Szultánt is. Mindenki fel van háborodva amiatt, hogy egy jegyben járó szabad nőt tart a háremében. Szulejmán nagyot csalódik fiában hiszen ezzel őt is lejáratja. Máidevránt sem kíméli. Hürrem kihasználja az alkalmat, hogy ismét magához csábítsa a Szultánt.


Szulejmán - 146.rész ajánló by lilianah43

145.rész

2015.10.11. 15:01, lilianah

Az előző részben láthattuk, hogy Ibrahim eleget tett Hürrem kérésének és látszólag Firuzét végleg eltávolíttatta a palotából, ám az események nemvárt fordulatot vesznek. Nigár is elhagyja a palotát, azonban teljesen más okból. Rüsztemhez költözik, aki annyira nem tud ebbe beletörődni, hogy Hürremhez fordul. Rüsztem szíve más másvalakiért dobok. Vajon kiért? Biztosan rájöttetek már, ha mégsem, akkor hamarosan minden egyértelmű lesz! Ibrahim megkapja, amiért eddig küzdött: Kadert a kislányát. Háticse nem tud beletörődni, hogy a lány a közelükben van. Elhatározza, hogy mindenképp eltávolítja őt a közelükből.

Ismertető - Hürrem, abban a tudatban, hogy megszabadult Firuzétől, újból erőre kap, ám az öröm nem tart sokáig... Firuze megjelenik a háremen, ami Hürremet ráébreszti, hogy a pasa átverte. Ibrahim eközben megkapta a kislányát, akit a palotájába szállítottak. Kader egy szobában alszik és Ibrahim melléfekszik. Háticse is szemtanúja lesz ennek, akit teljesen kiakaszt a kislány előkerülése. Vita tör ki a pasa és közte. Ibrahim beszeretné mutatni Kadert a többi gyermekének, ám Háticse üvöltözni kezd vele. Hürrem nem adja fel könnyen. Megbízza Rüszetemet, hogy ölje meg Firuzét, amíg ők Maniszában lesznek látogatóban. 

A Szulejmán sztárjai Cannesban!

2015.10.07. 14:00, lilianah

Halit Ergenç, Bergüzar Korel és Nur Fettahoglu is részt vett az Október 05.- én megrendezett MIPCOM-on, ami a a világ legnagyobb televíziós kereskedelmi vására. Halit több csatorna vezetői közt jelent meg, akik a számos országból utaznak Cannesba, hogy megszerezzék a sorozatok vetítési jogait illetve, hogy jobb vetítési jogot nyerjenek el. A fő két promotált sorozat a Kösem és a Dirilişt volt. A Kösem sorozatról már beszámoltam itt korábban, amit nevezhetünk a Szulejmán folytatásának is. Mivel Törökországban a sorozat már rég véget ért és azzal a tekintettel, hogy a Szulejmán mekkora sikert aratott a TIMS production belevágott egy újjabb projektbe, ami Kösem életét fogja végigkísérni. A  nemrég publikált előzetessel a sorozat már nagyon felcsigázta az érdeklődőket , amelyből kiderült, hogy ki is fogja alakítani a főszerepet. Egy másik cikkben hamarosan mindent megtudhattok majd a vadonatúj sorozatról! :) 

 

 


Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg