Likeold a közösségi oldalunkat, hogy első kézből értesülhess az sorozat, illetve az oldal legfrissebb híreiről!

 

Következő rész

149.RÉSZ 
2015.11.18. 21:25!

Ibrahim kideríti, hogy Firuze családja valóban halott. Ennek következtében, félő, hogy a Szultán büntetlenül hagyja a dolgot. Hürrem ezért elhatározza, hogy semmiképp nem hagyja Firuzét megmenekülni. Eközben, Máidevrán mindent képes megtenni azért, hogy a közelgő frigyet, fia és Helena közt megakadályozza. Mindent. Megbízza Fidánt, hogy vezesse félre Fatmát....

ELŐZETES ELŐZŐ RÉSZ  KÉPEK

 

 
Szomszédos paloták


 

23 / 10Egyben a kedvenc oldalaim helye
Várom a jelentkezőket! :)
 
 
A cseréhez chatbe lehet jelentkezni!
TOP CSERÉK: @
Neymar-Jr;  @evelin1001;  @Emily
SZÜNETEL: @Hédi; @Lizzy, @Hédi
 
A kezdetektől
A SOROZAT ISMÉTLÉSE DÉLUTÁNONKÉNT
2015.11.16 - 16:45   6.rész - 1.évad ismétlés
A szultán asszonya ismét várandós, így nagy öröm költözik a palotába. Egyedül Hürrem...  Bővebben>>
2015.11.17 - 16:45   7.rész - 1.évad ismétlés
A szultán nagyasszony továbbra sem nézi jó szemmel a szolgáló és fia viszonyát. Szeretné mielőbb a palotán...  Bővebben>>
2015.11.18 - 16:45   8.rész - 1.évad ismétlés
A magyar király az oszmán követ fejét küldi vissza a szultánnak, mikor ő az adók megfizetésére szólította őt fel.... Bővebben>>
2015.11.19 - 16:45   9.rész - 1.évad ismétlés
A szultán hajókat és ágyúkat készíttet, hogy seregével mielőbb megindulhasson Európa ellen. Velence üdvözli Lajos király...Bővebben>>
2015.11.20- 16:45   10.rész - 1.évad ismétlés
Kiderül, hogy Hürrem terhes. Szulejmán közben távolt van a hadjáraton. Háticse szenved szerelme hiányától...Bővebben>>

Összes: Ismétlés délutánonként - a kezdetektől

 
A palota belső köre


AZ OLDAL
Szerkesztő
lilianah - Root LILIANAH
TársszerkesztőKattints a képre a teljes mérethez! nincs
Portál cím//szulejmanforever.gportal.hu/
NévSzulejmán Forever (Szulejmán örökké)
TémaSzulejmán sorozat
Design Lilianah
Kódok: LindaDesign
Nyitás  2013.08.18
AJÁNLOTT BÖNGÉSZŐ A CROME!Az oldal és szerkesztője semmilyen kapcsolatban nem áll a sorozat rendezőivel, illetve szereplőivel! Ez csak egy rajongói oldal! ~ Az oldalon minden saját szerzés és írás. Mint a szövegi, mint pedig a képi lemásolása vagy sajátként feltüntetése jogi következményeket vonhat maga után!

 
Galéria


Itt találod az oldal galériájának újonnan feltöltött képeit. Kattints a képekre a teljes mérethez, illetve a galéria eléréséhez! :)

A Galéria: http://szulejmanforever-gallery.sosugary.org/ 

 
Létszámunk
Indulás: 2013-08-18
 
Magán bejárat
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Hárem

A sorozatbeli hárem meg sem közelíti a valós háremet. Kis tereket, egypár lányt láthatunk a , de a valódi hárem teljesen másmilyen volt. A Hárem egy hatalmas része a palotának. Itt élnek a Szultán asszonyai, feleségei, gyermekei, a szolgák, Szultánák és a Szultán édesanyja a Hárem vezetője a Válidé. Rengeteg asszonyt tartott fenn a Hárem. Olyannyira, hogy nem sok esélye volt egy háremhölgynek, hogy pont őt válasza a Szultán. Ezért mindennaposak voltak a küzdelmek, botrányok, verekedések. Néha annyira eldurvulnak a dolgok, hogy direkt elcsúfították egymást a nők. Levágták egymás haját, kikaparták az arcukat, és mindent megtettek azért, hogy hatalmat kaphassanak. A hárem nagy része elrabolt, elhurcólt lányokból állt.

A háremhölgyek- A háremhölgyek mindig alapos átvizsgáláson estek át ,amikor bekerülnek a hárembe. Minden héten rengeteg lányt fogadtak be. Legfőbb a feladatuk a Szultán szórakoztatása volt, de egyébként közülük kerültek ki a Szultánák, kedvenc ágyasok, a hercegnők és hercegek szolgálói is. Takarítaniuk is kellett. Aki már együttvolt a Szultánnal az bekerült a kedvenc ágyasok közé és már külön lakosztályt, személyzetet és saját ruhákat, ékszereket kaptak. A háremhölgyeknek nem volt valami szép életük. Ha nem voltak nagyon szépek azért, ha pedig azok voltak, azért. Kivéve, ha nem kerültek fel a kedvenc ágyasok közé. Ugyan akkor sem voltak teljes biztonságban. A kedvenc ágyasoknak így elég unalmas napjaik voltak.

A hárem vezetője- a sorozatban Ibrahim volt Szulejmán első hárem vezetője, aki irányíthatta a hárembeli szolgálókat, később Bali bég vette át a helyét. Rájuk tartoztak az incidensek és tragédiák felderítése is. Alá tartoztak a személyzet tagjai, akik a sorozatban Gül aga, Szümbül aga, Nigár és Dázse. Bár a valóságban jóval több tagból állt a személyzet ,hiszen több mint 100 akár 200 lányból is állhatott a hárem. A háremben agák is szolgáltak. Általában ők nyitották az ajtókat és őriztek a lakosztályok előtt, de egyéb feleadatuk is gyakran akadt.

A Válide - A Válide töltötte be a hárem legmagasabb rangját. Általában ő volt a trónörökös édesanyja. Amit a sorozatban láthatunk, miszerint Hürrem kapta meg ezt a címet, csupán Szulejmán egyik hagyománytörésének egyike. Hiszen a trónörökös édesanyja Méidevrán volt. A Válide alá tartozott az összes Háremi rang. Az ő akaratát senki nem hághatta át. Az uralkodó is csak nagyon ritka esetekben szólhatott bele a Hárem rendjébe.  

 


ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!